Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 39,95 LEI
Autor(i): Jeffery Deaver
Editura: Polirom
Colecția: Thriller
Anul apariției: 2007
Nr. pagini: 624 pagini
ISBN: 978-973-46-0732-7
Categorii: Thriller, Beletristică și critică
Traducere din limba engleza de Razvan Petria.
Omul disparut construieste o noua enigma pentru mintea geniala a criminalistului Lincoln Rhyme si pentru simturile alerte ale tenacei sale partenere, Amelia Sachs. Primul episod il reprezinta „evaporarea” aparent inexplicabila a unui ucigas urmarit si inconjurat de politie dintr-o sala de clasa a unui conservator newyorkez. In curind, disparitia este urmata de o serie de crime din ce in ce mai singeroase, opera unui maestru iluzionist ce intinde capcane la fiecare pas. Pe masura ce numarul victimelor creste si timpul acordat se apropie vertiginos de sfirsit, cei doi eroi trebuie sa patrunda tot mai adinc dincolo de ceturile si jocurile de oglinzi amagitoare pentru a impiedica o razbunare teribila ce ar putea deveni scamatoria suprema, disparitia finala a ingeniosului asasin. Romanul mentine ritmul antrenant, presarat cu momente de suspans si intorsaturi neasteptate de situatie, ce constituie marca talentului lui Jeffery Deaver.
Comandă online Omul disparut la 39,95 lei scrisă de Jeffery Deaver, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Thriller. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Omul disparut nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
O carte exceptionala- cartea pe care Ioana a ales-o ca premiu s-a dovedit a fi perfecta pentru gusturile mele...suspans de cea mai buna calitate, la intensitate maxima...Mi-a captat interesul din primele pagini, dat fiind ca decorul descris la inceputul cartii imi amintea atat de mult de cladirea in stil gotic vazuta exact in acea zi...practic am facut o asociere ce mi-a lipit cartea de mana in momentele de respiro. Noaptea, cand ma ridicam sa sting lumina, ramaneam cateva minute bune citind in picioare, langa intrerupator...nu-mi venea sa intrerup si lectura o data cu lumina. E o carte in care magia si crimele se impletesc intr-un joc al mintii si al nervilor, provocari incredibile la tot pasul, menite sa puna la incercare inteligenta fortelor binelui...ai senzatia ca aventura e pe punctul de a se sfarsi, criminalul fiind aproape cazut in mainile politiei, insa in acelasi timp ai sentimentul ca nu se va sfarsi niciodata, ca rasturnarile de situatie ating cele mai inalte cote, imposibilul devine posibil prin cele mai logice explicatii...de fiecare data cand povestea parea ca se apropie de final, ma uitam la volumul de pagini ramase si stiam ca nu va fi asa, intrebandu-ma ce oare se va petrece in continuare, bulversand aparenta rezolvare a situatiei. Inca de la inceput mi se parea cunoscuta prezenta criminalistului paralizat ce conducea investigatiile de la distanta, prin intermediul parteneri sale. Daca as fi citit si pagina despre autor cu ceva mai multa atentie, as fi aflat ca nu senzatia de deja-vu nu fusese intamplatoare, iar asemanarea cu un film pe care il vazusem de mai multe ori fara sa-i retin titlul, nu era o intamplare. Abia aflata in fata unui raft de carti, printre care si una a autorului cartii de fata, am citit ca tot el este autorul cartii Colectionarul de oase, ce a avut parte de ecranizare. De altfel, ritmul alert iti da senzatia ca urmaresti un film si nu ca te afli asezat linistit pe canapea, cu o carte in mana. Incursiunile in lumea iluzionismului sunt la fel de captivante si, uneori, pline de semnificatii, cum este si cazul acestui pasaj... „- Nu e majoritatea vietii noastre o mare iluzie? -Ai putea sa fii mai explicita? - Pai, trecutul inseamna amintiri, nu? - Adevarat. - Iar viitorul nu e decat in imaginatie. Ambele sunt doar iluzii-amintirile sunt de cele mai multe ori nesigure, iar in privinta viitorului, tot ce putem face este sa speculam. Singurul lucru cu adevarat real este clipa prezenta, care se modifica in mod constant din speculatie in amintire. Deci vezi? Cea mai mare parte a vietii noastre este iluzorie.”
Der Siebte Tod
Deutsche Erstausgabe
Paul Cleave
415 pagini
An: 2007
Diavolul: capcana amintirilor, Volumul patru din seria Anchetele lui Audrey Rose
Leda Edge
524 pagini
An: 2021
Houdini. Marea evadare. Volumul 3 din seria Anchetele lui Audrey Rose
Leda Edge
Kerri Maniscalco
492 pagini
An: 2020
Ce facem pe intuneric
Niculescu
Jennifer Hillier
450 pagini
An: 2023
Dosarele Cronos. Captivi in timp
Litera
Rysa Walker
468 pagini
An: 2019
Tacere indelungata
Alcris
Penny Jordan
188 pagini
An: 1995
Imparatul Mustelor
Vremea
William Golding
222 pagini
An: 1998
Punctul si spirala
Eminescu
Mihai Coman
182 pagini
An: 1992
Calauza ratacitilor
Baroque Books & Arts
Jean d Ormesson
98 pagini
An: 2017
Eseu in istoria modelelor umane
Stiintifica
ALEXANDRU DUTU
284 pagini
An: 1972