DE BLACK FRIDAY AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!
(promoție valabilă în zilele de 29 și 30 noiembrie 2024)Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 13,00 LEI
Autor(i): Constantin V. Lucian
Editura: Oscar Print
Colecția: Antropologie. Psihologie. Sociologie. Filozofie. Relatii publice
Anul apariției: 2003
Nr. pagini: 180 pagini
ISBN: 973-668-007-X
Categorii: Filosofie
Conceptia elitista a lui Platon in dialogul „Republica“. Elita si masa in conceptia lui Ortega y Gasset. Conceptul de elita in gandirea italiana. Conceptul de elita in gandirea anglo-saxona. Paradigme ale conceptiei elitiste in sociologia romaneasca. Nomenklatura – elita a societatii comuniste. Statutul elitelor in societate. Stadiul actual al problemei.
„Ideea elaborarii unei lucrari care sa trateze tema raporturilor care se stabilesc in istorie intre elite si mase, precum si rolul pe care il au in evolutia societatii a rezultat din specificul istoric al epocii contemporane […] Caderea elitei comuniste, pe care Michael Voslensky o denumeste cu termenul de «nomenklatura», a pus la ordinea zilei reconstructia distibutiei ierarhice a indivizilor in societate si, implicit, problema reconstructiei elitei politice – grup social cu rol determinant in coordonarea vietii sociale“.
Comandă online Elitele si statutul lor in societate la 13,00 lei scrisă de Constantin V. Lucian, tiparită la editura Oscar Print face parte din colecția Antropologie. Psihologie. Sociologie. Filozofie. Relatii publice. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Elitele si statutul lor in societate nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Istoria Filozofiei Antice (Prea Fericitul Parinte Iustin )
Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române
Nicolae Balca
379 pagini
An: 1982
Viata eliberata
Herald
Krishnamurti
270 pagini
O perspectiva de dreapta
Anastasia
Alain de Benoist
314 pagini
An: 1998
Viata imaginilor
Cartimpex
Jean-Jacques Wunenburger
184 pagini
An: 1998
Adio diferentei. Eseu asupra modernitatii tarzii
Dacia
Claude Karnoouh
188 pagini
An: 1994