Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  20,00 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2006

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9789736891533

Categorii: Metodica / Pedagogie, Învățamânt - Educație, Metodica si ghiduri pentru profesori

Descriere

Nevoia de invatare / achizitii de calitate pentru formarea si dezvoltarea de competente este din ce in ce mai necesara astazi, in vederea competitiei pe piata muncii si a intergrarii europene. Dezvoltarii competentelor, care realizeaza un bun echilibru intre "a sti" si "a face", i-am dedicat un capitol important al cartii.
Aceasta lucrare este in multe privinte partea a doua a cartii Evaluarea progresului scolar. De la teorie la practica (A. Stoica, Editura Humanitas Educational, 2003). Pentru cei care nu au citit aceasta carte reamintim ca in ea se regasesc notiunile, definitiile, conceptele si principiile de baza ale evaluarii, impreuna cu exemplele concrete privind proiectarea si adminstrarea diferitelor activitati evaluative (examene, evaluari nationale, evaluari curente s.a.).
Lucrarea de fata face un pas inainte catre tendintele internationale actuale din domeniul evaluarii, accentuand acele elemente care, in acest moment al dezvoltarii culturii evaluarii in Romania, joaca rolul de inovatii si de viitoare optiuni ale factorilor de decizie. Este convingerea noastra ca aceste elemente, care astazi par poate dificil de pus in practica la noi, vor deveni maine alternative viabile pentru invatamantul romanesc aflat in confruntarea cu provocarile societatii cunoasterii. Credem, de asemenea, ca tema centrala a cartii - inovatie in evaluare - va contribui la relansarea unei dezbateri publice complexe cu privire la perspectivele educatiei romanesti odata cu aderarea tarii la Uniunea Europeana." (Autorii) Adrian Stoica este profesor universitar la Catedra de Stiinte Socio-Umane a Universitatii Tehnice de Constructii din Bucuresti si director al Serviciului National de Evaluare si Examinare. Principalele domenii in care lucreaza sunt teoria si practica evaluarii, design-ul si implementarea proiectelor de reforma a invatamantului, politicile educationale si cercetarea stiintifica in educatie.
Roxana Mihail este Sef al Departamentului de Cercetare din cadrul Serviciului National de Evaluare si Examinare si expert pentru evaluare / certificare al Centrului National pentru Dezvoltarea Invatamantului Profesional si Tehnic.


Comandă online Evaluare educationala. Inovatii si perspective la 20,00 lei scrisă de Roxana Mihail , ADRIAN STOICA, tiparită la editura Humanitas Educational în anul 2006. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Evaluare educationala. Inovatii si perspective nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.