Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 4,99 LEI
Autor(i): Dragos Acostachioaie
Editura: Polirom
Colecția: Calculatoare. Informatica
Anul apariției: 2005
Nr. pagini: 304 pagini
Categorii: Calculatoare / IT
Cuprins: Instalarea FreeBSD - Notiuni de baza • Gestiunea fisierelor - Administrarea utilizatorilor - Legatura la retea • Nucleul FreeBSD - Realizarea de copii de siguranta • Tiparirea la imprimanta - Sistemul de posta electronica • Sistemul numelor de domenii - Server Web si FTP • Securitatea sistemului - Studii de caz
Descriere:
FreeBSD, sistem de operare gratuit (open source) care urmeaza linia traditionala UNIX - sistemul BSD -, a fost conceput pentru servere de retea, dar si pentru statii de lucru. Unui sistem FreeBSD i se poate da orice utilizare, atit ca server sau router Internet, cit si ca platforma pentru dezvoltarea de programe, ca sistem utilizat la birou ori acasa sau in educatie si cercetare. Conform unui slogan al dezvoltatorilor sai, "cu FreeBSD esti limitat in utilizare doar de propria ta imaginatiea. Lucrarea de fata reprezinta un ghid util pentru cei care fac primii pasi in vederea invatarii sistemului FreeBSD, folositor pentru instalarea sa si aprofundarea notiunilor de baza privind utilizarea de zi cu zi. De asemenea, ofera principalele informatii necesare pentru a putea configura si administra un sistem FreeBSD. Numeroase exemple practice de folosire a utilitarelor FreeBSD, precum si a fisierelor de configurare, acompaniate de doua studii de caz concrete, vin in ajutorul incepatorilor pentru a configura, intrâun timp scurt, un server sau un router FreeBSD.
Comandă online FreeBSD. Utilizare. Administrare. Configurare la 4,99 lei scrisă de Dragos Acostachioaie, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Calculatoare. Informatica. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul FreeBSD. Utilizare. Administrare. Configurare nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Excel Simplified for the IBM (Bolocan)
Windcrest
David Bolocan
338 pagini
An: 1988
Programare in limbaj de asamblare (Musca)
Teora
Gheorghe Musca
322 pagini
An: 1998
Teoria compilatoarelor si semantica limbajelor de programare. Indrumar de laborator
Reprografia Universitatii din Craiova
Ion Iancu
104 pagini
An: 1998
Grafica pe calculator
Teora
Florica Moldoveanu
444 pagini
An: 1996
Ghid de programare in JAVA
Teora
Peter Norton
892 pagini
An: 1999