Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 35,00 LEI
Autor(i): Jeane Manning
Traducător(i): Mariana Cristea , Constanta-Elvira Muller
Editura: Vidia
Anul apariției: 2013
Nr. pagini: 360 pagini
ISBN: 9786068414157
Categorii: Energetica, Știința și Tehnică
Aceasta ar putea fi una dintre cele mai importante carti pe care le-ati citit vreodata. Ea descrie evolutia rapida a progreselor inregistrate, astfel incat sa poata deveni utilizabila o sursa de energie despre care multi dintre noi credem ca in scurt timp va schimba in mod radical fata pamantului. Este vorba despre energia punctului zero, rezultata din fluctuatiile cuantice in vidul din spatiu. Multi o numesc „energia spatiului” sau free energy (energie gratis).
Sisteme electrice, bazate pe dispozitive compacte fara parti mobile, vor lua probabil locul sigurantelor si disjunctoarelor din locuinte si din cladiri. Vom putea sa ne deconectam in sfarsit de la reteaua electrica. De asemenea, noile distribuitoare de energie vor fi portabile, iar condensatorii, ca si bateriile, vor fi de prisos. Ele vor inlocui motoarele cu combustie interna cu care sunt echipate autoturismele noastre, precum si celelalte sisteme de transport sau din industrie. Ele isi vor putea demonstra utilitatea la tara, pentru a contribui la cresterea considerabila a randamentului masinilor agricole (de exemplu, sistemele de pompe pentru irigatii) si, in consecinta, vor contribui la eliminarea foametei in tarile din Lumea a Treia.
Utilizarea energiei gratuite ne-ar potoli setea de petrol si de gaze naturale. Aceasta sete epuizeaza bogatiile pretioase ale pamantului intr-un ritm alarmant. Aceasta vana de aprovizionare care s-a constituit pe durata a zeci, chiar a sute de milioane de ani in interiorul scoartei terestre, a fost pompata cu aviditate, fara preocuparea fata de ziua de maine. Extractia si consumul de petrol au crescut de peste trei ori de la inceputul crizei energiei. Aproape jumatate din petrolul disponibil si mai mult de jumatate din gazele naturale au fost deja extrase din cele mai bune zacaminte ale noastre si au fost arse, aproape pe durata unei singure generatii!
In ritmul actual al consumului, rezervele de petrol ale Statelor Unite abia daca vor mai ajunge timp de zece ani, iar rezervele mondiale, timp de 40 de ani. Chiar daca s-ar dovedi ca aceste rezerve sunt de doua ori mai abundente decat o spun estimarile, vom ajunge la o penurie de petrol catre jumatatea secolului al XXI-lea, iar dupa aceasta data, preturile vor inregistra in mod inevitabil o crestere vertiginoasa.
„Revolutia energiei ar putea sa afecteze profund viata oamenilor ? in ceea ce priveste optiunile lor practice de fiecare zi ? deoarece o energie descentralizata este sinonima cu libertatea. Ea ne va face capabili de a insanatosi mediul inconjurator si ne va elibera de sentimentul de neputinta. Constructorii unor megaproiecte nu mai au acum nimic pe ce sa se sprijine atunci cand pretind ca proiectele lor sunt necesare.”
„Exista tot mai multe semne care stau marturie existentei unui nou tip de energie, care nu este nici nucleara, nici chimica. Aceasta a fost numita energia punctului zero...” Edmund Storms, Fizician
„Noile idei intampina opozitia unor forte de rezistenta... Trebuie insa, sa exploram foarte rapid aceste noi tehnologii, caci este in joc viata noastra.” Adam Trombly, Astrofizician
Comandă online Tehnologii FREE ENERGY : Energia extrasa direct din vid - calea catre o noua era la 35,00 lei scrisă de Jeane Manning Mariana Cristea , Constanta-Elvira Muller, tiparită la editura Vidia. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Tehnologii FREE ENERGY : Energia extrasa direct din vid - calea catre o noua era nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Studiul de audit al centralelor termoelectrice
Sitech
Cristinel Racoceanu
144 pagini
An: 2006
Metode numerice in ingineria electrica
Sitech
Dumitru Cazacu
134 pagini
An: 2013
Indrumar laborator. Metode numerice in ingineria electrica
Sitech
Dumitru Cazacu
114 pagini
An: 2013
Centrale termoelectrice
Sitech
Bogdan Marian Diaconu
272 pagini
An: 2005
Dosarul energiei nucleare: risc si securitate
Stiintifica si Enciclopedica
Petre Roman, Adrian Gheorghe
124 pagini
An: 1978
Bienala de arhitectura Bucuresti 2006 - Cele mai bune realizari ale arhitectilor romani
Q-Group Proiect
Stefan Lungu
200 pagini
An: 2006
Tratamente termice si termochimice, Volumul I
Universitaria
Radu Cristian Ivanus
190 pagini
An: 2006
Legumicultura (Balasa, Editie 1973)
Didactica si Pedagogica
Mircea Balasa
479 pagini
An: 1973
Mansarda VELUX
Velux Romania
140 pagini
An: 2009
Arhitectura, Nr. 86 - Iulie-August 2010 - Revista Uniunii Arhitectilor din Romania
Q-Group Proiect
Stefan Ghenciulescu
114 pagini
An: 2010