Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 11,98 LEI
Editura: 3 D Media Communications
Colecția: Chip
Anul apariției: 2013
Categorii: IT, Reviste / Almanahuri
Editorialul ediţiei ne întreabă „Ce procesor ai?” – de o vreme încoace problema vitezei nu mai are o importanță atât de mare în viața noastră, achiziția unui sistem mizând pe viteza mare de calcul nu mai este de mult la modă. în ziua de astăzi a ști cu exactitate tipul de procesor pe care ți-l dorești este deja apanajul celor cu adevărat împătimiți, pentru care calculatorul nu mai este o simplă mașină de calcul, o unealtă ci un mod de viață. Pentru ceilalți, industria IT a ajuns la un nivel la care sistemele entry level sunt deja perfect capabile să satisfacă cerințele majorității utilizatorilor.
In secţiunea FOCUS vă mai oferim, pe lângă deja clasicele noutăţi de ultimă oră din lumea IT, informaţiile despre „ASCENSIUNEA MEGA COMPANIILOR CHINEZE” – Huawei, ZTE și Lenovo vor să intre pe piaţa smartphone-urilor și au mai multe avantaje decât adversarii lor.
Infograficul lunii are ca subiect „WIKIPEDIA: CEI MAI PRODUCTIVI AUTORI” - enciclopedia online gratuită nu este utilizată peste tot, la același nivel. în aceeaşi ediţie încercăm să vă dăm câteva detalii despre „VâLVA NUMITĂ BITCOIN” – zero și unu în loc de monede și bancnote: cum devine investiţie financiară populară o monedă virtuală.
CHIP august vă mai informează despre „TEHNOLOGIA NSA: DOSARE SECRETE” - NSA încearcă să ţină sub control internetul prin intermediul unui conglomerat de tehnologii şi vă mai spune cum să procedaţi în cazul „SMARTPHONE NOU, ANDROID VECHI” - Android 4.2 este disponibil din noiembrie 2012, însă rulează doar pe un număr limitat de aparate. Nu lipsesc amănuntele despre „FAȚA NEVĂZUTĂ A RĂZBOIULUI” - Exploit-urile cunoscute sub numele de „zero-day vulnerability” se vând ca pâinea caldă pe piața neagră. Erorile de software devin o problemă în momentul în care sunt găsite și vândute unor terți care au ca obiectiv infiltrarea pe sistemele din întreaga lume și extragerea de informații.
Secţiunea „TESTE ŞI TEHNOLOGII” vă propune în această ediţie noutăţi despre „VIDEOCODEC-URI HIGH-END” - noul standard video H.265 comprimă filmele de două ori mai eficient decât predecesorul său. Tot aici încercăm să vă oferim mai multe informaţii despre „PORNIREA MONITORIZATĂ A PC-ULUI” - Microsoft insistă ca noile calculatoare cu Windows 8 să facă trecerea de la BIOS la UEFI Secure Boot.
Tradiționala rubrică Chip Timeline ne informează despre „SCANDALURILE DE TIP <<GATE>>” – încă din 1972 aproape toate scandalurile primesc sufixul -gate – chiar și în domeniul tehnologiei. „BANCUL DE PROBĂ” cuprinde - ca de obicei - review-uri ale celor mai noi produse hardware şi software apărute pe piaţă. Nu lipseşte „Ghidul GPU&CPU” - cele mai importante mişcări de pe piaţa procesoarelor şi a plăcilor grafice vă sunt prezentate în ghidul lunar CHIP.
„NU UITA NIMIC!”, te mai sfătuieşte revista noastră , oferindu-vă o selecţie de instrumente care vă pun la păstrare notiţele, frumos organizat și bine structurat. „Notiţele” în formă electronică reprezintă, de cele mai multe ori, un fragment de text, pagini de internet, fotografii, însemnări audio sau chiar memento-uri scrise de mână. Alegeţi aplicaţia perfectă pentru luarea de notiţe!
In aceeași ediție vă prezentăm câteva noutăţi despre „UȘOR CA UN FULG. APROAPE.” - Sony a lansat de curând o nouă familie de ultrabook-uri bazate pe procesoare Haswell şi despre „LICENȚIEREA OPEN HARDWARE” - o comunitate entuziastă ne demonstrează că progresul poate însemna colaborare și deschidere. O lume în care designul diferitelor componente și aparate este oferit gratuit pentru ca oricine să își poată aduce contribuția la dezvoltarea acestora - iată ce gândesc domeniului open hardware.
Din revista lunii august mai puteți afla despre „PLATFORMĂ REîMPROSPĂTATĂ” - Analizăm două modele de notebook-uri dotate cu noile procesoare Haswel și cu GPU-uri GeForce GT750. Tot aici vă mai oferim şi un „TEST PRACTIC: WINDOWS 8.1 PREVIEW” - aflaţi dacă merită să migraţi de la Windows 7 la noul sistem de operare.
Nu lipsesc informaţiile despre cum puteţi să „îNVĂȚAȚI LIMBI STRĂINE ONLINE” - Internetul poate fi o sursă educativă prețioasă, iar învățarea unei limbi străine online - perfect realizabilă.
Secţiunea „PRACTICĂ” include, ca de obicei, paginile „Tips&tricks” - trucurile pentru îmbunătăţirea vitezei de lucru a sistemului care vă transformă într-un utilizator priceput. Tot aici găsiţi rubrica de „Aplicaţii mobile”, în care vă prezentăm o selecţie a celor mai interesante aplicaţii mobile pentru Android şi iPhone. Nu lipseşte nici rubrica „CHIP EDU: servicii online” - toate aplicaţiile și serviciile online ce aduc cultura și educaţia în prim-plan.
Sub titlul „CâT SUNT DE RAPIDE TEHNOLOGIILE DE REȚEA?” vă arătăm cum să beneficiaţi de toate avantajele reţelelor wireless, LAN și Powerline. Creaţi o rețea perfectă pentru locuință combinând trei tehnologii de transfer diferite, astfel încât să eliminaţi dezavantajele fiecăreia dar să le păstraţi intacte avantajele.
In aceeaşi secţiune vă mai informăm despre „CONSUMUL NOILOR PROCESOARE MOBILE” - procesoarele smartphone-urilor și tabletelor consumă doar o fracţiune din energia necesară PC-urilor și oferă o performanță comparabilă cu a celor destinate unui PC. Tot aici vă prezentăm câteva sfaturi pentru cazul în care este nevoie de „DETOXIFIEREA CALCULATORULUI”- un calculator curat și ordonat rulează mult mai rapid și sigur!
Sub titlul „PROTEJAŢI-VĂ CONTUL DE DROPBOX”, ediţia lunii august vă mai oferă răspunsuri la întrebarea „cum poate fi sporită securitatea acestor servicii?”. Tot aici vă mai oferim informaţii despre cum să „ANALIZAŢI WINDOWS-UL DIN INTERIOR” - performanţa sistemului de operare poate fi evaluată cu ajutorul instrumentelor integrate în Windows.
CHIP vă mai spune cum puteţi să „REALIZAŢI TUTORIALE VIDEO” - capturaţi activitatea de pe ecran într-un clip video și completaţi cu explicaţii edificatoare, dar şi cum să „FOLOSIŢI JAVA FĂRĂ PROBLEME” - multe site-uri se bazează pe Java pentru a spori funcţionalitatea oferită.
La final, câteva sfaturi despre cum să „RESTAURAŢI TABELA DE PARTIŢII” - în mod normal, dacă tabela de partiţii de pe hard disk este defectă, datele nu pot fi recuperate. Aflaţi cum pot fi ele totuși recuperate.
Comandă online Chip August 2013. PC detox - curatati, decongestionati si dezinfectati calculatorul. Reteaua perfecta pentru locuinta la 11,98 lei, tiparită la editura 3 D Media Communications face parte din colecția Chip în anul 2013. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Chip August 2013. PC detox - curatati, decongestionati si dezinfectati calculatorul. Reteaua perfecta pentru locuinta nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Chip, Iunie 2012 - Smart TV-uri peste 42 de inci
3 D Media Communications
An: 2012
Chip, Martie 2013 - Traficul cu date personale
3 D Media Communications
5948490250152
An: 2013
Romanian Journal of European Affairs, Vol. 20 No. 2 December 2020
European Institute of Romania
146 pagini
An: 2020
Oltenia. Studii. Documente. Cercetari. Seria a IV-a nr.3, 2015
Sitech
304 pagini
An: 2015
Oltenia. Studii. Documente. Culegeri. Seria aIV-a, nr. 8, 2020
Sitech
Mihaela Dudu
286 pagini
An: 2020
Secolul 20, nr 1-2-3, Loc-locuire-poluare
Secolul XX
296 pagini
An: 1999
Chirurgia Nr 1/1994 - Revista Societatii Romane de Chirurgie
Medicala
Mihail Stancescu
62 pagini
An: 1994