Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2012

Nr. pagini: 210 pagini

ISBN: 9789731991351

Categorii: Carte Școlară, Carte nefolosită, Manuale scolare

Descriere

Prima carte de matematica poker-ului tradusa in lb. romana.
Descriere:
In stadiul flop, care este probabilitatea de a obtine o chinta pana la final si care este probabilitatea ca adversarii dvs. sa obtina o formatie mai valoroasa? Daca veti obtine chinta, care este noua probabilitate ca adversarii sa o depaseasca, in stadiul river? Dar probabilitatile pentru full? Cat de puternica este mana dvs. din punct de vedere matematic si cum puteti folosi aceasta informatie in jocul propriu? Acestea sunt tipurile de intrebari la care raspunde aceasta carte.
In perfectionarea abilitatilor de poker, achizitionarea de informatii este vitala, indiferent daca vorbim despre datele pe care un jucator le colecteaza in timpul unui joc sau despre adevaruri matematice prestabilite, pe care se bazeaza distributia cartilor, inclusiv predictia. Texas Hold’em Poker este un joc foarte predispus la decizii bazate pe probabilitate. Puterea unei singure carti de a schimba ierarhiile mainilor la fiecare stadiu este un argument incontestabil in favoarea faptului ca orice strategie obiectiva
trebuie sa se bazeze pe probabilitate si, astfel, probabilitatile atasate distributiei de carti trebuie sa faca parte dintr-o astfel de strategie.
Autorul acestei carti afirma ca jucatorii nu trebuie sa revina la scoala pentru a folosi matematica in strategia lor de poker, deoarece acestia pot folosi numai rezultatele relevante, fara a le urmari suportul teoretic si calculul, daca aceste rezultate sunt bine organizate si prezentate pe intelesul jucatorului obisnuit. Obtinerea acestor rezultate, organizarea lor si instruirea privind folosirea lor este treaba matematicianului si nu a jucatorului, iar aceasta carte constituie dovada acelei afirmatii.
Cartea este un ghid probabilistic complet al jocului de Hold’em Poker, acoperind toate situatiile de joc posibile, o editie imbunatatita a bestseller-ului "Texas Hold’em Odds", publicat in 2004. In aceasta editie, autorul s-a concentrat pe aspectele practice ale prezentarii si a folosirii probabilitatilor implicate in Hold’em, luand in acelasi timp in considerare si latura subiectiva a criteriilor bazate pe probabilitate folosite in strategiile personale ale jucatorilor.
Prima parte a cartii se ocupa de probabilitatile formatiilor specifice, de la o pereche la chinta de culoare, la fiecare stadiu al jocului, grupate in trei mari categorii: probabilitati cu bataie lunga pentru mana proprie, pentru mainile adversarilor si probabilitati imediate. Aceste probabilitati sunt listate in tabele la sfarsitul fiecarei sectiuni, iar acolo unde generarea de tabele bidimensionale nu a fost posibila, sunt oferite formule compacte care returneaza probabilitatile. Toate tabelele si formulele sunt urmate de exemple de ulilizare, pentru a afla cu usurinta probabilitatile dorite intr-o situatie de joc specifica. Toate rezultatele probabilistice au fost obtinute prin formule matematice compacte si nu prin utilizarea de programe de calculator bazate pe simulari partiale.
Capitolul "Cum operam cu probabilitatile si cum le evaluam" este principalul material adaugat primei editii si se ocupa de regulile de estimare si evaluare a probabilitatilor evenimentelor de joc complexe, pentru a fi utilizate intr-o strategie, folosind probabilitatile expuse in prima parte a cartii. Cand ne este permisa adunarea probabilitatilor partiale a unei reuniuni de evenimente, pentru a obtine o probabilitate generala, si cand nu, metode de aproximare si ponturi de evitare a calculelor laborioase, toate au subcapitole dedicate, continand exemple sugestive de aplicare la maini concrete.
Autorul introduce si conceptul de matrice de putere a unei maini, in cadrul modelului matematic adecvat al puterii unei maini de Hold’em, si arata de ce puterea unei maini trebuie definita prin probabilitati matematice. Tot aici, el demonstreaza faptul ca ceea ce majoritatea asa-numitelor "calculatoare de sanse" returneaza nu sunt probabilitati matematice si nu pot constitui indicatori de putere obiectivi pentru mainile de Hold’em.
Ultimul capitol este o colectie relevanta de analize probabilistice ale unor maini de Hold’em concrete, care pot fi generalizate la categorii de maini avand asociate rezultate identice.
Autorul este o autoritate recunoscuta in matematica jocurilor, iar cartile lui se afla in bibliografia oficiala a studentilor institutelor si organizatiilor de jocuri de noroc de pe tot globul. Aceasta carte reprezinta sursa cea mai credibila si profesionista pentru matematica jocului de Hold’em Poker, un companion necesar oricarei carti de strategie.


Comandă online Probabilitatile pentru strategia jocului de Texas Hold em Poker, cu analize probabilistice ale mainilor scrisă de Catalin Barboianu, tiparită la editura Infarom în anul 2012. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Probabilitatile pentru strategia jocului de Texas Hold em Poker, cu analize probabilistice ale mainilor nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.