Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 19,50 LEI
Autor(i): Ion Manolescu
Editura: Polirom
Colecția: Studii asupra imaginii
Anul apariției: 2003
Nr. pagini: 248 pagini
ISBN: 973-681-255-3
Categorii: Filosofie
"Cititorilor li se ofera o carte de teorie tehno-culturala, deschisa deopotriva celor pasionati de tehnologia culturii si celor pe care ii intereseaza cultura tehnologiei. Teoreticianul literar poate accesa mecanismele de producere a imaginii fictionale in contextul cultural si economic al globalismului; istoricul literar poate descoperi legaturile dintre Mircea Cartarescu sau Gheorghe Craciun si matematica fractala, dar si failibilitatea propriei meserii in context deconstructivist; filosoful cultural se poate raporta la noua societate virtuala si la exigentele gindirii si existentei cyber s.a.m.d. Cit despre interesele cititorului nespecializat, ele vor fi respectate in oferta acestui volum despre roboti, echipamente cibernetice, Internet, imagini virtuale si, mai ales, despre povestile care se nasc in ultimii ani in jurul lor." (Ion Manolescu)
Cuprins
O geografie postmoderna a problemei perspectivei Incursiune pe continentul deconstructivist Recursiune pe continentul fractal Dizolvare in cyber-spatiu Concluzie sau inceput? Nici o teorie iconica nu e satisfacatoare
Comandă online Videologia. O teorie tehno-culturala a imaginii globale la 19,50 lei scrisă de Ion Manolescu, tiparită la editura Polirom face parte din colecția Studii asupra imaginii. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Videologia. O teorie tehno-culturala a imaginii globale nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Amintiri - Ion Manolescu
Meridiane
Ion Manolescu
285 pagini
An: 1962
Minima moralia
Cartea Romaneasca
Andrei Plesu
158 pagini
An: 1988
Stefan Zeletin - Un romantic al filosofiei romanesti
Centrului Cultural Dunarea de Jos
Stefan Zeletin, Adrian Michiduta, Viorel Burlacu
148 pagini
An: 2010
Istoria Filozofiei Antice (Prea Fericitul Parinte Iustin )
Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române
Nicolae Balca
379 pagini
An: 1982
de la Descartes la Nae Ionescu. O analiza a cartezianismului si crizele sale majore
Sitech
George Popescu Glogoveanu
114 pagini
An: 2006
Dialectica metodelor in cercetarea stiintifica, Volumul I
Stiintifica
390 pagini
An: 1966