Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  24,98 LEI

Modalitați de transport:
• 15,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)
• 13,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 69,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Colecția: Chip

Anul apariției: 2011

Nr. pagini: 194 pagini

Categorii: Fotografie, Artă și Fotografie

Descriere

Unui fotograf bun îi stă bine cu drumul și Mihai Moiceanu este un mare călător. România din fotografiile sale este România din sufletul său. Și asta se vede în povețele fotografice pe care le veți citi în paginile acestei cărți și în compozițiile sale cu lumină, în care a strâns - prin experienţa de zeci de ani - minunile unor locuri care ne sunt la îndemână, dar totuși atât de departe.

Pe fotograful Mihai Moiceanu îl cunoașteți bine, el fiind unul dintre cei care v-au oferit sfaturi de fotografiere şi v-au împărtășit din experiența sa de profesionist, prin articolele din revista CHIP FOTO-VIDEO, începând de la prima ediție din 2004.

Din cuprins:

CULOARUL RUCĂR-BRAN: Aproape de centrul României se află o zonă care, datorită frumuseții peisajului, este supranumită „Elveția României”. La vest și la est orizontul este închis de două masive înalte, care dinamizează peisajul.

PIATRA CRAIULUI: Piatra Craiului este muntele unei pasiuni. S-au scris cântece, poezii, sunt montaniarzi îndrăgostiți de el, este cunoscut în cele mai mici unghere deși nu este un munte ușor de urcat. Iubitorii îl alintă spunându-i „Crai”.

MUNȚII BUCEGI: Leagănul turismului românesc de munte, Bucegii, sunt probabil cel mai cunoscut masiv montan de la noi din țară. în Bucegi s-au dezvoltat de-a lungul timpului toate sporturile legate de munte.

MUNŢII FĂGĂRAȘ: Masivul Făgăraș este campion la recorduri geografice în materie de

munți – dacă vorbim despre România. Doar o enumerare a lor și vă veți da seama că îl putem numi regele munților Carpați.

MUNŢII RETEZAT: Retezatul este regele munților. Nu pentru că este cel mai înalt, întins sau mai dificil de urcat, ci pentru că oriunde te-ai uita vezi armonie. întotdeauna am avut impresia că cineva a aranjat întreg muntele ca să arate proporționat, armonios, mereu proaspăt.

MUNȚII APUSENI – MUNȚII TRASCĂU: Calcarul, constituentul geologic principal al Apusenilor, este cel care dă caracteristica principală a munților: relieful carstic. Un mix de peisaj, arhitectură, oameni și obiceiuri ce fac din Munții Apuseni o destinație fotografică deosebită.

MARAMUREȘ: Maramureșul este un mit pentru fotografi. Este destinația cea mai dorită, cea mai fotografiată și, totuși, cea mai proaspătă cu putință. Ca fotograf, de Maramureș nu cred că mă voi sătura vreodată.

BUCOVINA: Bucovina este cea mai alintată regiune din România: i se spune „dulcea Bucovină”. Relieful molcom al obcinelor, tradițiile, oamenii, istoria locurilor sunt rânduite anume ca să fie într-o armonie perfectă.

MASIVUL CEAHLĂU: Ceahlăul este muntele legendelor. Dochia, Turnurile lui Budu, Căciula Dorobanțului, Cascada Duruitoarea, Clăile lui Miron, Coloana Dorică, Toaca sau Ocolașul Mare sunt și denumirile miturilor care învăluie muntele într-o aură de legendă și de mister.

DELTA DUNĂRII: Dacă ar fi să caracterizez Delta Dunării în câteva cuvinte, aș spune că este „Edenul” păsărilor în lumea apelor. Delta este corolarul Dunării, este produsul celui mai mare fluviu al Europei, care la întâlnirea cu Marea Neagră, dă naştere unui paradis al apelor, păsărilor și peștilor.


Comandă online Sfaturi de fotografiere - 10 destinatii fotografice din Romania la 24,98 lei scrisă de Mihai Moiceanu, tiparită la editura 3 D Media Communications face parte din colecția Chip. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Sfaturi de fotografiere - 10 destinatii fotografice din Romania nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.