Disponibilitate: nedisponibila
Disponibilitate: nedisponibila
Preț: 49,00 LEI
Autor(i): Jeff Jarvis
Traducător(i): Irina Henegar
Editura: Publica
Anul apariției: 2010
ISBN: 978-973-1931-40-1
Categorii: Marketing / Publicitate, Economie
"N-am scris o carte despre Google, ci despre cum s-a schimbat lumea noastră. Pentru a înţelege natura acestei schimbări şi şansele pe care ni le oferă nu cred că există o companie mai potrivită decât Google. Sper ca cei care lucrează în alte domenii să-şi dea seama că nu există decât două reacţii posibile la schimbare: să i te opui sau să o vezi ca pe o oportunitate. Google face asta în fiecare zi. […]
Google vede lumea într-un fel cu totul diferit. Nu încearcă să apere vechile reguli – dimpotrivă, îşi ia libertatea să creeze lucruri noi. Vechea formulă este: creează – posedă – controlează. în timp ce formula Google e: organizează – adaugă valoare – permite-le altora să aibă succes.
De la Google putem învăţa să dezvoltăm platforme care le permit utilizatorilor să creeze valoare. [...] Şi ne mai învaţă noi modele de afaceri, cum ar fi scoaterea de produse beta pe piaţă, consultându-i astfel pe clienţi şi pe utilizatori şi invitându-i să colaboreze.
Lecţia Google: trebuie să le ieşi în întâmpinare oamenilor, nu să aştepţi să te caute ei." Jeff Jarvis
"Google nu este doar o companie, Google reprezintă un mod cu totul nou de gândire. Jarvis a făcut ceva cu adevărat important: a extins această abordare către mediul de afaceri şi către cultură, demonstrând cât de revoluţionară este."
Chris Anderson, autor al cărţii Long Tail
"Ce-ar face Google? este o carte excepţională care surprinde schimbările radicale pe care internetul le-a generat în cultura noastră, în marketing şi în publicitate."
Craig Newmark, fondatorul Craigslist
"Dacă vreţi să înţelegeţi de ce inovaţiile noului internet reprezintă antiteza perioadei dot-com, citiţi această carte. Vă va deschide ochii asupra unui număr uriaş de posibilităţi reale de adaptare a afacerilor voastre în această nouă ordine mondială."
Don Tapscott, coautorul cărţilor Wikinomics şi Grown Up Digital
Comandă online Ce-ar face Google? la 49,00 lei scrisă de Jeff Jarvis Irina Henegar, tiparită la editura Publica. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Ce-ar face Google? nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.
Pentru toți cei care au măcar un blog, dacă nu și cine știe ce website sau magazin online, dar și pentru toți cei care sunt interesați de direcția în care se îndreaptă comunicarea și comerțul, dacă nu și politica și alte domenii, cartea merită citită cu mare atenție. Ideea principală, de aplicat și în alte locuri, este aceea de a creea platforme pe care ceilalți să-și dezvolte creativitatea – asta a făcut Google, așa au făcut și ceilalți mari care au avut succes, așa demonstrează autorul… Am cumpărat-o acum câțiva ani, de la un târg de carte, și mă întorc mereu la ea, citind câteva pagini, discutându-le cu prietenii. Sigur că, la primul contact, petrecut cam odată cu morala pe care mi-o făcea un prieten, mare specialist în ale Internetului, apropo de cum arată site-urile mele, de cum ignor eu toate regulile legate de SEO (atunci am aflat ce înseamnă, nici acum nu mă zbat prea tare!), m-au bucurat mai ales lucrurile legate de marketingul online, în general de noua paradigmă a platformei pe care putem cu toții intra, colabora, creea conținut nou, câștiga bani împreună cu cel care a realizat platforma. Și mi-am dat seama ce greu este, de fapt, să găsești ideea cea bună… Pe urmă am citit și recitit capitolele legate de conținutul gratuit și de viitorul cărții. M-am bucurat că ajunsesem și singur la concluzii asemănătoare, dar m-am bucurat și că am fost împins și mai departe, acolo unde experiența mea cu cartea tipărită, începută în epoca zețăriei, nu mi-ar fi permis să ajung. Pe urmă am rămas doar cu gândul la platformă ca principiu, ca paradigmă a existenței, ca spațiu cultural ultim (cel puțin pe moment). Totul părea nou, miraculos, nici nu știai de unde și cum le-a venit ideea. Pe urmă mi-am dat seama că ideea plutea în aer, fusese utilizată deja în alte medii, singurul lucru de făcut era de a o duce în internet! Bon, dacă ți-ar fi trecut și ție prin cap asta… Platforme… Talciocul, unde cineva pune spațiul la dispoziție, îl închiriază, apoi toți fac bani. Cenaclul literar, unde cineva pune spațiul la dispoziție, gratuit, toți participanții oferă conținut gratuit apoi, îmbogățiți după discuții participanții vând rezultatele finale ale muncii lor. Și dacă ne-am gândi împreună am mai găsi multe alte exemple. O să facem bani dacă o să redescoperim ceva încă ne-redescoperit!
Politici specifice marketingului financiar-bancar
Sitech
Mircea Stanculescu
162 pagini
An: 2011
Marketing. Teorie si practica
Sitech
Tudor Nistorescu, Gheorghe Meghisan
330 pagini
An: 2008
Ceea ce conteaza cu adevarat. Servicii, leadership, oameni si valori
Evrika Publishing
John E. Pepper Jr.
410 pagini
An: 2015
Marketing
Didactica si Pedagogica
Dumitru Patriche, Al. Zamfir
421 pagini
An: 1981
Marketing structurat pentru comercializarea produselor IMM-urilor pe piata Uniunii Europene
AHK
Dirk Rutze
252 pagini
Economie politica, Volumul I
Fundatiei Romania de Maine
Constantin Enache
328 pagini
An: 2009
Ghid de investitii personale, Editia a II-a
kmarket
Eugen Voicu
238 pagini
An: 2005
Noi modele statistice in studiul durabilitatii produselor
Academiei Republicii Socialiste Romania
Viorel Gh. Voda
156 pagini
An: 1980
Managementul administratiei publice - curs universitar -
Sitech
Stoica Ion
212 pagini
An: 2010
Finantele intreprinderilor
Didactica si Pedagogica
206 pagini
An: 1993